Επιτυχημένη η επέμβαση του Μαρκάκη

Γ' Εθνική | 18 Δεκεμβρίου 2021, 19:49

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στο αριστερό γόνατο του ποδοσφαιριστή του ΑΟΑΝ, Ντίνου Μαρκάκη.

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης του ΑΟΑΝ με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το κύπελλο ο Ντίνος Μαρκάκης αποχώρησε τραυματίας. Η ιατρική γνωμάτευση έκανε λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

ΑΟΑΝ: «Περαστικά Ντίνο μας»

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε κλινική της Αθήνας, ενώ τον ποδοσφαιριστή συνόδευσε ο πρόεδρος του ΑΟΑΝ, Γρηγόρης Κοκολάκης.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Λασιθιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Όλα καλά για τον επιθετικό της ομάδας μας Ντίνο Μαρκάκη, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση σε κλινική της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος χιαστού που υπέστη στο αριστερό του γόνατο και η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Τον ποδοσφαιριστή συνόδευσε ο πρόεδρος του σωματείου μας Γρηγόρης Κοκολάκης. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το Δ.Σ. του εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στη δράση.»

Υπενθυμίζουμε και τη συγκινητική στιγμή στο γήπεδο της Σούδας όταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης (Περικλής Μηνάς) κατευθύνθηκε προς την κερκίδα και σήκωσε τη φανέλα με το νούμερο 7 αφιερώνοντας το γκολ στον άτυχο συμπαίκτη του.

H αφιέρωση στον άτυχο Ντίνο Μαρκάκη

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad