Επιτυχημένη η επέμβαση στον Κόνιαρη

Εκτός συνόρων | 31 Μαρτίου 2021, 23:05

Επιτυχημένη ήταν η εγχείρηση πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στην οποία υποβλήθηκε ο Αντώνης Κόνιαρης στο "Metropolitan Hospital".

Η ομάδα του (Ιωνικός, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) ενημερώνει ότι όλα πήγαν καλά και του εύχεται να επιστρέψει σύντομα στα παρκέ, “σιδερένιος”! Η ανακοίνωση:

«Ο Αντώνης Κόνιαρης υποβλήθηκε σήμερα (31/03) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος της ρήξης πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, που υπέστη σε παιχνίδι του IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Hospital από τον Δρ. Διονύσιο Χίσσα. Θα ακολουθήσει φυσικά το διάστημα της αποθεραπείας κι είμαστε βέβαιοι ότι θα τον δούμε σύντομα στα παρκέ, πιο δυνατό από ποτέ. Σιδερένιος Αντώνη!»

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χανιώτης γκαρντ Αντώνης Κόνιαρης τραυματίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης του Ιωνικού με τη Λάρισα σε προσπάθειά του για λέι απ με την ιατρική διάγωση να κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

karta antonis garden

Rabona ad