Επιτυχημένη η επέμβαση σε Φραγκούλη

Τιτάν | 17 Μαρτίου 2021, 16:21

Σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης προσθίου χιαστού υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Τιτάνα Καλυβών, Μιχάλης Φραγκούλης. Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ομάδα του στεκόμενη στο πλευρό του ποδοσφαιριστή. Η ανακοίνωση (και οι ευχές για ταχεία ανάρρωση) από τον Τιτάνα Καλυβών:

«Σύσσωμη η αθλητική κοινότητα του Τιτάνα Καλυβών εκφράζει την ηθική συμπαράστασή της και τις πιο ένθερμες ευχές της στον ανένδοτο και αφιλόξενο φύλακα της εστίας της ομάδας μας, Μιχάλη Φραγκούλη.

Ο Μιχάλης, σαρξ εκ της σαρκός μας πλέον, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης προσθίου χιαστού στην Αθήνα από εξειδικευμένο χειρουργό – ορθοπαιδικό και το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον ακρογωνιαίο λίθο της άμυνάς μας ταχύτατη ανάρρωση, πλήρη αποκατάσταση και με τη νέα αγωνιστική περίοδο να μας ξαναθυμίσει στο γήπεδο τις αιθέριες πτήσεις, τις ηρωικές εξόδους και τις απαράμιλλες εκτινάξεις του που τον κατέστησαν μυθική μορφή στα γήπεδα των Χανίων και ακαταμάχητο φόβητρο των αντίπαλων επιθετικών.»

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad