Επιτυχημένη εκδήλωση με πολλές βραβεύσεις (pics)

Ίκαρος Μουρνιών | 29 Μαρτίου 2017, 19:03

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η εκδήλωση του Ικάρου Μουρνιών με τον ιστορικό σύλλογο από το Πασακάκι στην επίσημη ιστοσελίδα του να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο φετινός χορός του συλλόγου μας χάρη σε σας που παρευρεθήκατε για μια ακόμα φορά γεμίζοντας άλλο ένα μαγαζί και αποδεικνύοντας  ότι ο ΙΚΑΡΟΣ δεν είναι ένα τυχαίο σωματείο αλλά ένα από τα παλαιότερα του νομού μας με σταθερή παρουσία στην Α κατηγορία των Χανίων».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η βραδιά είχε αρκετές βραβεύσεις και συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες (αλλά κι από ένα ωραίο κασκόλ της ομάδας) απονεμήθηκαν στους:

Diakakis

Τάκη Διακάκη: για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου εκτός από παίκτης του ΑΟΧ και άλλων ομάδων (Κισσαμικός, Ιωνία κτλ) έχει 17ετή προπονητική πορεία σε ομάδες των Χανίων κατακτώντας αρκετούς τίτλους αλλά και σε συλλόγους εθνικών κατηγοριών (Επισκοπή, Καβάλα, Πανθρακικό). Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει προπονητής και στον Ίκαρο.

Psyllakis

Νότη Ψυλλάκη: Για την πολυετή προσφορά του στον χανιώτικο αθλητισμό, όπου έχει διατελέσει πρόεδρος στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (6 χρόνια με σημαντικές διακρίσεις και συμμετοχή στην Ευρώπη), ΑΟ Χανιά (3 χρόνια, είναι επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ) και Κύδωνα (2 χρόνια στο τμήμα χάντμπολ με συμμετοχή στην Α1).

Stavroula Epsx

Σταυρούλα Λεβάκη-Λαγαράκη: Για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, όπου περίπου 30 χρόνια έχει τη γραμματειακή υποστήριξη της ΕΠΣ Χανίων.

Mixelakis Krasakis Dimitris

Παναγιώτη Μιχελάκη: Για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον Ίκαρο, όπου έχει διατελέσει παίκτης, πρόεδρος και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα όποτε χρειαστεί.

Paterakis Vraveysi

Νίκο Πατεράκη: Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Trabakopoulos Vogiatzis

Δημήτρη Τραμπακόπουλο: Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Kyriakakis Krasakis

Γιώργο Κυριακάκη: Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Bourbakis Mitritsakis

Γιώργο Μπουρμπάκη: Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Polioudovardas Pontikakis

Αλέξανδρο Πολιουδόβαρδα: Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Η ανακοίνωση του Ικάρου καταλήγει με ευχαριστίες: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες μας για τα υπέροχα δώρα που μας πρόσφεραν για να κληρώσουμε».

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden