Επιτυχημένα τα σεμινάρια σε Χανιά και Ηράκλειο

Μπάσκετ 22 Σεπτεμβρίου 2020, 17:58

Δύο πόλεις της Κρήτης, τα Χανιά και το Ηράκλειο, πήραν τη σκυτάλη φιλοξενώντας το ετήσιο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (ΣΔΕΚΑ) το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα “Δύο Αοράκια” (το Σάββατο) και στο κλειστό Σούδας (την Κυριακή). Πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τα τεστ οι Αρτεμάκη, Κώτσου, Πελίκα, Ξυλάς, Δημητρουλάκης, Κουλιεράκη, Μπουζουνιεράκης και Χριστινάκης.

Η ενημέρωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο αναφέρει:

«Ηράκλειο και Χανιά είχαν την τιμητική τους

Στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διαιτησίας του ΣΔΕΚΑ. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Χρήστος Καλούδης και ο πρόεδρος του ΣΔΕΚΑ κι Εθνικός Καθηγητής, Σπύρος Τσούντσουρας.

Πρώτος σταθμός, ήταν η πόλη του Ηρακλείου και το γήπεδο “Δύο Αοράκια”, όπου οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση με τους υπεύθυνους και τους αθλητές της τοπικής ομάδας, ενώ αργότερα υπήρξε εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης και σταθερό υποστηρικτή της ΟΣΕΚΑ, Μπάμπη Μαρκάκη.

Την Κυριακή σειρά είχαν τα Χανιά και το κλειστό γήπεδο Σούδας. Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ενημέρωση στους Αετούς Χανίων κι έπειτα έγινε το σεμινάριο διαιτησίας σε συνδυασμό με το αγωνιστικό τεστ. 

Σε αυτό συμμετείχαν και πέρασαν με απόλυτη επιτυχία το τεστ, οι: Δόμνα Αρτεμάκη, Ευαγγελία Κώτσου, Μαρία Πελίκα, Δημήτρης Ξυλάς, Μανώλης Δημητρουλάκης, Χρύσα Κουλιεράκη, Κώστας Μπουζουνιεράκης και Βασίλης Χριστινάκης.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με φιλικό… οικογενειακό διπλό της ομάδας των Αετών, κατά τη διάρκεια του οποίου αξιολογήθηκαν δύο υποψήφιοι διαιτητές, Ουρανία Φραγκιουδάκη και Χρύσα Ρασούλη.»

karta antonis garden