Επιτυχίες του Τάλω ΑΝΕΚ LINES σε Νεάπολη και Θερμοπύλες

Ποδηλασία | 22 Σεπτεμβρίου 2020, 21:57

Επτά μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Τάλω ΑΝΕΚ Lines στο πρωτάθλημα Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη. Μετάλλιο (αργυρό) για τον Χανιώτικο σύλλογο και στην ανάβαση στις Θερμοπύλες.

Τσισμενάκη, Πανάγαρης, Μ. Καρδαμάκη, Α. Καρδαμάκη, Τσισμενάκης, Κανδυλάκης, Γιαννούτσος κατέκτησαν τα μετάλλια στο Λασίθι, ενώ στις Θερμοπύλες δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Γαζέτας και δέκατος ο Γιώργος Μενεξής.

Η ενημέρωση του Τάλω ΑΝΕΚ Lines στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αξιοσημείωτες επιτυχίες συμμετείχε η αποστολή του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ στο Τοπικό Πρωτάθλημα Κρήτης που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΠΟ Δρήρος στην Νεάπολη Λασιθίου. Η συγκομιδή των μεταλίων ήταν 6 αργυρά κι ένα χάλκινο.

Ειδικότερα αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν η Αθηνά Τσισμενάκη στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια, ο Παναγιώτης Πανάγαρης στους Παίδες, η Μαρία Καρδαμάκη στις Κορασίδες, η Αλεξία Καρδαμάκη στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, ο Νίκος Τσισμενάκης στους Παμπαίδες, ο Γιώργος Κανδυλάκης στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και στον ΠΟ Δρήρο για την φιλοξενία.

Την ίδια μέρα βορειότερα, στις Θερμοπύλες ο Δημήτρης Γαζέτας κατακτούσε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών στην ανάβαση Μενδενίτσας που διοργάνωσε ο Γ.Ο. Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος”. Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο Γιώργος Μενεξής καταλαμβάνοντας την 10η θέση.»

Φωτογραφία: John Gazzetas

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad