Επιστροφή Βατσινά στον ΟΦΗ; Ντου από τους οπαδούς στη Γ.Σ.!

Football League | 29 Δεκεμβρίου 2017, 21:13

Με νέο επικεφαλής στη διοίκηση και δη έναν παλιό γνώριμο, τον Φανούρη Βατσινά, φαίνεται ότι σχεδιάζεται να πορευτεί στη συνέχεια της σεζόν ο ΟΦΗ. Παρ' όλα αυτά, στο πλαίσιο της Γ.Σ. της ΠΑΕ, αυτή διεκόπη όταν περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ εισέβαλαν βίαια στα γραφεία.

Είναι προφανές ότι οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι κάθετα αντίθετοι στην επιστροφή Βατσινά στην ΠΑΕ, όταν μάλιστα οι σχέσεις μεταξύ τους είναι οι χειρότερες δυνατές, από το διάστημα που ο κ. Βατσινάς είχε τα ηνία του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα από το 2005 μέχρι το 2009 και αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο υπήρξαν μέχρι και διαδηλώσεις από πλευράς των οπαδών του ΟΦΗ προκειμένου ο κ. Βατσινάς να αποχωρήσει. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, gentikoule, το “πράσινο φως” για την επιστροφή του Φανούρη Βατσινά στον ΟΦΗ άναψε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τους Αντώνη Καράτζη και Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

Σε πολύωρη συζήτηση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής όπου παρόντες ήταν ο Αντώνης Καράτζης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Κώστας Αρχοντάκης αλλά και οι Παύλος Αδάμος, Κώστας Ζερβάκης εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην συνάντηση έγιναν εκτενείς συζητήσεις γύρω από την οικονομική στήριξη των μετόχων προς τον Φανούρη Βατσινά και εκείνοι δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν αυτά που πρέπει προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησε η Γ.Σ. στον ΟΦΗ, ωστόσο αυτή διεκόπη από το ντου των οπαδών της ομάδας. «Βίαια διεκόπη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ μετά την εισβολή 100 οπαδών στα γραφεία του “Γεντί Κουλέ”. Μετά από πενήντα λεπτά διεκόπη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ όταν εισέβαλαν στο γήπεδο 100 οπαδοί του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση», τονίζεται σε άλλο ρεπορτάζ του gentikoule.

Υπενθυμίζεται πωςς ο ΟΦΗ είναι ο επόμενος αντίπαλος στη Φούτμπολ Λιγκ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ.

 

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad