Επιστροφή του Καλτσά στον Αστέρα Τρίπολης

Super League 1 9 Ιουνίου 2023, 11:31

Ο Αστέρας Τρίπολης ενίσχυσε περισσότερο την επιθετική του γραμμή με την προσθήκη - επιστροφή του Νίκου Καλτσά.

Η πρώτη θητεία του 33χρονου επιθετικού στους “Αρκάδες” ήταν το διάστημα 2016-19, όταν και κατέγραψε 87 συμμετοχές και 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο, σε Ανόρθωση και Καρμιώτισσα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά. Ο Νίκος Καλτσάς γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1990 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Νίκος Καλτσάς αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας από το 2016 έως το 2019 και τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Βέροια 187 (38)
Παναθηναϊκός 27 (5)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 87 (14)
Ανόρθωση 80 (13)
Καρμιώτισσα 32 (6)

ΔΗΛΩΣΗ

“Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία αποτελεί πολύ ξεχωριστό μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, για να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, είναι σημαντικό όμως να είμαστε ενωμένοι, να γίνουμε μια οικογένεια, διότι έτσι αισθάνομαι κι έτσι έζησα εγώ τον ΑΣΤΕΡΑ και να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες χαρές στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ”.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad