Επιστροφή στον Παναιτωλικό για Τσέναμο

Super League 1 5 Ιουλίου 2017, 13:05

Μετά από 5 χρόνια ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στο Αγρίνιο για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναιτωλικού, προερχόμενος από μία χρονιά στη Λαμία, με την οποία πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Super League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας είχε διετή παρουσία στον Παναιτωλικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (2010-2011) και πήρε το… εισιτήριο για τη Super League, μένοντας και τον επόμενο χρόνο στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε:

“Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός”».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania