Επιστροφή στο… παρελθόν για Σηφάκη, Δημήτρη και Καρβουνιάρη με Εργοτέλη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 2 Απριλίου 2017, 14:07

Ως ιδιαίτερο κρίνεται το παιχνίδι για την ομάδα του ΙΝΚΑ απέναντι στον Εργοτέλη για τον προπονητή Μύρωνα Σηφάκη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές Αλκη Δημήτρη και Μιχάλη Καρβουνιάρη.

Ο καθένας τους έχει “γράψει” το δικό του βιογραφικό στον Εργοτέλη. Ο Σηφάκης ήταν εξάλλου ο προπονητής στην πορεία ανόδου στην Α’ Εθνική το 2004 ενώ και την επόμενη σεζόν προπόνησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, ο νυν τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ήταν για τρία σερί χρόνια στο τιμόνι του Εργοτέλη, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους, από Γ’ σε Β’ και από Β’ σε Α’ Εθνική. Συνολικά, κάθισε σε 102 παιχνίδια στον πάγκο, έχοντας απολογισμό 51 νίκες, 17 ισοπαλίες και 34 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Dimitris Ergotelis

Ο Δημήτρης από την άλλη, μόλις πριν από μερικούς μήνες ήταν παίκτης του Εργοτέλη επιστρέφοντας μετά το 2004-5 όταν και τότε είχε για προπονητή τον Σηφάκη. Βασικά με τον Εργοτέλη έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, από την Α’ Εθνική έως τη Δ’ σε διάστημα 4,5 ετών.

Τώρα, ο Καρβουνιάρης ανδρώθηκε ουσιαστικά, “ωρίμασε” στον Εργοτέλη, αποτελώντας για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος στις ομάδες υποδομής Κ17 και Κ20, ενώ κάποια στιγμή συμμετείχε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad