Επιστροφή στο γήπεδο για την Επισκοπή

Επισκοπή | 24 Φεβρουαρίου 2021, 18:01

Επιστροφή στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό για την ομάδα της Επισκοπής η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση μετά την απόφαση για την έναρξη της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΠΑΕ Επισκοπή κάνει εκτενή αναφορά στην πρώτη προπόνηση η οποία διεξήχθη κάτω από το γνωστό πρωτόκολλο που πρέπει ν’ ακολουθείται. Αρχικά άλλωστε οι ποδοσφαιριστές και άπαντες στην ομάδα υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, όπου τα αποτελέσματα που προέκυψαν, είναι αρνητικά και στη συνέχεια… ξεχύθηκαν στο γήπεδο.

Στο δελτίο Τύπου της Επισκοπής παρουσιάζονται και δηλώσεις από τον προπονητή της ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση.

Νέο ξεκίνημα για την ΠΑΕ Επισκοπή με μια νέα προετοιμασία και με την ελπίδα ότι, όλα θα κυλήσουν δίχως νέες διακοπές… Η ομάδα μας ξεκίνησε σήμερα (24/2) και εκτός από την αθλητική της περιβολή, φόρεσε και το χαμόγελο μιας συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Πρώτα απ’ όλα όμως, συνέβη το απολύτως αναγκαίο, τα απαραίτητα τεστ-covid.

Ο ιατρός κ. Μανώλης Τσαγκαράκης υπέβαλλε σε τεστ, προπονητικό σταφ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Άπαντες βρέθηκαν αρνητικοί.

Αφού έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, ο Γιάσμινκο Βέλιτς ”σφύριξε” για πρώτη φορά προκειμένου να συγκεντρωθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου, να τους δώσει τις πρώτες οδηγίες ευχόμενος βέβαια να έχουν την υγεία τους προσέχοντας τους εαυτούς τους.

Το κλίμα ήταν και πάλι, έπειτα από τόσον καιρό, ευχάριστο.

Αρχικά, ο ένας εκ των συνεργατών στο προπονητικό σταφ, Μπρούνο Φερέιρα πήρε τους παίκτες για το ζέσταμα και έπειτα, ακολούθησαν συνδυαστικές ασκήσεις υπό την επίβλεψη του Ράικο Γιάνγιανιν και φυσικά του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι παίκτες επιδόθηκαν και σε διατήρηση μπάλας σε μικρό χώρο ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Χαρλαύτης δούλευε με τους Βουτσελά, Δήμιζα και Μανιαδάκη ατομική… Ως γνωστόν, ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Μανώλης Καλογεράκης που έδωσε το “παρών” και υποβλήθηκε σε τεστ-covid, παρακολούθησε την προπόνηση από απόσταση αφού, εδώ και ενάμισι μήνα κάνει την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση που έκανε στον πρόσθιο χιαστό.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η πρώτη προπόνηση περιείχε αρκετή ώρα οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Γ. Βέλιτς: “Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε”

Πέρασε αρκετός καιρός για να βρεθούν όλοι μαζί σ’ έναν ποδοσφαιρικό χώρο. Στο ΔΑΚ Γάλλου σ’ ένα γήπεδο όπου ο προπονητής μας είχε τη χαρά να ξαναδεί τους ποδοσφαιριστές του και σ’ αυτό εστίασε άλλωστε…

«Είδαμε μετά από πολύ καιρό τους ποδοσφαιριστές μας. Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε ενώ όπως αντιλαμβάνεστε, χαρήκαμε επίσης όλοι που ιδρώσαμε λίγο… Πλέον, υπάρχει επικείμενη ημερομηνία έναρξης για το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο χρονικό διάστημα και, βλέποντας και κάνοντας καθώς δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να συμβεί».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko