Επιστροφή στις νίκες μετά τις 16 Μαΐου

Χανιά | 11 Δεκεμβρίου 2016, 12:19

Χρειάστηκε να περάσει πραγματικά πολύς καιρός για να μπορέσει ο Κισσαμικός να κερδίσει για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τελευταία νίκη είναι το 3-1 επί της Παναχαϊκής στις 16 Μαΐου.

planakis

Από τότε, δύο παιχνίδια πέρσι και άλλα τέσσερα φέτος, ο Κισσαμικός αγνοούσε τη νίκη έχοντας επί της ουσίας μία ισοπαλία, αυτή απέναντι στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του τρέχοντος πρωταθλήματος. Μάλιστα, το τελικό 2-1 επί της Σπάρτης οι παίκτες του Κισσαμικού καταφέρνουν και το μετατρέπουν αφού μέχρι το 85ο λεπτό βρίσκονται να χάνουν με 1-0… Ο Κισσαμικός λοιπόν κάνει την αρχή κερδίζοντας μια από τις πιο καλές απ’ ό,τι φαίνεται ομάδες του πρωταθλήματος και βάζει πλώρη πλέον για τη συνέχεια, με την προσδοκία να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες.

Από κει και πέρα σημειώνεται ότι πιθανό στραβοπάτημα με τη Σπάρτη θα δημιουργούσε προβλήματα κυρίως ψυχολογικής φύσεως διότι εάν παρέμενε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους μέχρι το τέλος, ο Κισσαμικός θα ήταν υποχρεωμένος να συνεχίσει έχοντας ένα βαθμό μετά τα πρώτα πέντε παιχνίδια. Στα Περβόλια δε, τα οποία χρησιμοποίησε για δεύτερη φορά φέτος, θα ήταν ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο θα έχανε και μάλιστα με το ίδιο σκορ μετά από αυτό με τον Άρη.

Σημασία έχει ότι τέλος καλό όλα καλά…

karta antonis garden
/psiloritischania