Ο Ποσειδώνας σε συνδυασμό με τις αρκετές απουσίες όπως επίσης την πολύ καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει μια σημαντική νίκη η οποία τον επανέφερε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο πρώτο μέρος η Άμιλλα επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, με τον Χαμζάι να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Τσαγκάρη. Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες αργότερα στο ίδιο ημίχρονο, με τους Παντελή Τσίτα και Νικολακάκη στο 12ο και 20ό λεπτό αντίστοιχα.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο το ρυθμό του παιχνιδιού και την πίεση προς την αντίπαλη εστία, κάτι το οποίο τους έδωσε το προβάδισμα στο 75ο λεπτό. Λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 68′, ο Κοκολογιάννης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε για υπόδειξη οφσάιντ. Τελικά στο 75′, ο Παντελής Τσίτας πέτυχε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Οβάκογλου – Μαρκάκης
Ποσειδών Τσικαλαριών (Γιώργος Ζερβουδάκης): Τσαγκάρης, Χαϊντερδί (87′ Κοσμαδάκης), Μίχος, Κοκολογιάννης, Μαγγέλας (67′ Ρηγάκης Κ.), Βροντάκης Α., Γιακουμάκης, Τσίτας Π., Καραγιαννίδης, Κούσι (55′ Καζάκος), Νικολακάκης.
Αμιλλα: Βαρουξάκης, Ποντικάκης, Σκουμπάκης, Ψαρουδάκης, Κακαουνάκης, Δοντσίδης, Βιδάλης, Φυντικάκης, Χαμζάι (85′ Μπιτσάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Μαρεντάκης (70′ Λιάλιας).