Επιστροφή στις νίκες για Χάλη

Χάλης Σφακιά | 5 Φεβρουαρίου 2017, 21:43

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Χάλης έφτασε στη νίκη με 5-0 στο παιχνίδι με τα Σφακιά, με την ομάδα του Βαρυπέτρου να διατηρείται από κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Χάλης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όταν συμπληρώθηκε το 30ο και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο απλά στη συνέχεια για την ομάδα του Παντελή Μαυρεδάκη. Στο λεπτό εκείνο από κεφαλιά-πάσα του Μπέϊντο μέσα στην περιοχή, ο Τσουβαλάκης υποδέχτηκε ωραία τη μπάλα και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το παρθενικό του γκολ στην επιστροφή του στην ομάδα.

Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα γκολ, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο. Ο Λενταράκης και αυτός που επέστρεψε δυνατός από τον τραυματισμό του, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του Χάλη.

Ο Ηλιάκης χρειάστηκε πέντε λεπτά στο β’ μέρος για να χριστεί σκόρερ, αφού μπήκε στο ημίχρονο και στο 50’ αξιοποίησε τη σέντρα του Κουφάκη για να πετύχει ο ίδιος το 3-0.

Στο 70’ ο Μπέϊντο –που είχε και δοκάρι στο α’ μέρος- αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Σαμπαζίδης από τον Σφυνιαδάκη, ενώ ακόμα δύο τέρματα ήρθαν στο φινάλε του αγώνα.

Στο 88’ ο Τσουβαλάκης χάρη στο 2ο προσωπικό του τέρμα πέτυχε με σουτ το 4-0, ενώ το σκορ έκλεισε ο Ηλιάκης στις καθυστερήσεις που είχε και αυτός δοκάρι νωρίτερα στο β’ μέρος.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί:Αναστασάκης-Αποστολάκης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α. Μήτρου, Παλιουδάκης, Β. Σταφύλοβ, Παπαδογιαννάκης (70’ Μπότης), Κουφάκης, Βασιλείου, Λενταράκης, Γιακουμάκης (46’ Ηλιάκης), Σαχμπαζίδης, Μπέϊντο (60’ Σωπασής), Τσουβαλάκης

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Σφυνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, Ι. Τζωρτζάκης, Μπούχλης (33’ λ.τρ. Καγιαδάκης), Συγγελάκης, Ξηράκης, Δουρουντούς, Βοτζάκης, Λ. Χομπιτάκης (54’ Κυριακάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad