Επιστροφή στις νίκες για Αστέρα Χαλέπας

Σφακιά Αστέρας Χαλέπας | 10 Δεκεμβρίου 2017, 19:41

Στις νίκες επέστρεψε ο Αστέρας Χαλέπας, ο οποίος επιβλήθηκε στη Μοναχή Ελιά με 5-0 επί των ουραγών Σφακίων για την 13η αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Χανίων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Τζιατζιάφη, με το 1-0 να παραμένει σκορ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος τα Σφακιά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, με τον Κουτρουμπά να σημαδεύει το δοκάρι, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα τέρματα μέσα σε 20 λεπτά.

Αρχικά, ο Λαΐτσας έκανε το 2-0 στο 60ο λεπτό, για να ακολουθήσει ο Αποστολάκης με δύο δικά του τέρματα στο 70′ και το 75′ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 80ο λεπτό ο Λαΐτσας με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το τελικό 5-0. Η ομάδα της Χαλέπας με τη νίκη αυτή ανεβαίνει στους 15 βαθμούς παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει συνέχειας. 

Αστέρας Χαλέπας (Γιάννης Ξενάκης): Σγουράκης, Θεοδωρίδης, Μαρκουλάκης, Μίχος, Κακέσα (73′ Λαμάι), Τρουλινός (66′ Παπουτσής), Σελέκος (75′ Τασουλής), Τζιατζιάφης, Ταμπάκης, Αποστολάκης (75′ Μαραγκάκης), Λαΐτσας

Σφακιά (Τζωρτζάκης Μανώλης): Σφηνιαδάκης, Χομπιτάκης Γ., Σφηνιάς, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζάκης Ιωά. του Εμμ. (65′ Δουρουντάκης), Παπαδάκης (46′ Μπολιώτης), Τζωρτζάκης Ιωά. του Ι. (60′ Δουρουντούς), Βούρβαχης Γ., Μανουσέλης Γ., Κουτρουμπάς (70′ Χομπιτάκης), Τζωρτζάκης Ιωσήφ

Estrella

Rabona ad