Επιστροφή στην Πορτογαλία για Μεϊρέλες και Ολιβέιρα

Γ' Εθνική 1 Φεβρουαρίου 2021, 18:02

Δύο από τους παίκτες που ξεχώριζαν με τη φανέλα της Δαμάστας, οι Μάρκο Μεϊρέλες και Μιγκέλ Ολιβέιρα, επέστρεψαν στην πατρίδα τους, εκεί όπου η Γ’ Εθνική διεξάγεται κανονικά.

Αμφότεροι συμφώνησαν, με τη συναίνεση της Δαμάστας, να αγωνιστούν στην Clube Condeixa, ομάδα Γ’ Πορτογαλίας, που είναι στην 5η θέση του 5ου ομίλου, έχοντας δώσει 11 παιχνίδια. Ο Ολιβέιρα αποχωρεί ως πρώτος σκόρερ (μαζί με τον Κόλα του ΣΥΝΚΑ) του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

Στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της πατρίδας τους επέστρεψαν τις τελευταίες ημέρες ο Μάρκο Μεϊρέλες και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα, καθώς συμφώνησαν να αγωνιστούν στην Clube Condeixa, ομάδα που αγωνίζεται στην Τρίτη Κατηγορία της Πορτογαλίας.

Η μεταγραφή τους στην Clube Condeixa έγινε με κοινή συναίνεση του ΑΟ Δαμάστας, από τη στιγμή που στην Ελλάδα συνεχίζεται η αναστολή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι που αγωνίστηκαν, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα σημείωσε το πρώτο του γκολ!

Επιθυμία του σωματείου αλλά και των δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΟ Δαμάστας, είναι στο μέλλον να αποτελέσουν και πάλι μέλη της οικογένειάς μας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα τους ομάδα στην Πορτογαλία και ευχόμαστε σύντομα όλοι μαζί και πάλι να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες του ΑΟ Δαμάστας.

Μάρκο και Μιγκέλ η πόρτα της Δαμάστας θα είναι πάντα ανοιχτή για εσάς!

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad