Επιστροφή στην Κύπρο για Κονομάρα

Χανιά | 6 Ιουλίου 2021, 10:30

Στην Κύπρο επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες ο Παναγιώτης Κονομάρας, έπειτα από δύο χρόνια συνεργασίας με τα Χανιά.

Corgress Stagakis

Ο 32χρονος προπονητής φυσικής κατάστασης θα εργαστεί για δεύτερη φορά στον Αρη Λεμεσού, με τη διαφορά ότι τώρα θα είναι σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας της Κύπρου, όπου επέστρεψε φέτος η ομάδα. Στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου ο Κονομάρας εργάστηκε και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Προπονητής του Αρη Λεμεσού είναι ο Λιάσος Λουκά και εκ των συνεργατών του ο Περικλής Παπαπαναγής, που ήταν στο πλευρό του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ.

Ο Αρης ανακοίνωσε τρεις γυμναστές, ο Κονομάρας θα είναι γυμναστής απόδοσης, ο Ανδρέας Σιλβέστρος αποκατάστασης και ο Νικόλας Χριστοφόρου αναλυτής.

Αναλυτικά το τιμ του Αρη Λεμεσού είναι το εξής:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λιάσος Λουκά
ΒΟΗΘΟΙ: Περικλής Παπαπαναγής και Vitalijs Asrafjevs
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: Τάκης Τάκη.
ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ: Παναγιώτης Κονομάρας (Γυμν. Απόδοσης), Ανδρέας Σιλβέστρος (Γυμν. Αποκατάστασης) και Νικόλας Χριστοφόρου (Γυμν. Αναλυτής).
TEAM MANAGER: Κώστας Τσιρώνης

Υποστηρικτική ομάδα:
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ: Κωνσταντίνος Σουτζιής, Αλέξης Μάρκου και Αλέξανδρος Ιωσήφ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ: Ευαγόρας Χριστοφίδης.

 

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad