Επιστροφή στη βάση

Πλατανιάς | 29 Ιουλίου 2016, 13:37

Ημέρα επιστροφής στη βάση είναι η σημερινή για τον Πλατανιά, η αποστολή του οποίου αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά το βράδυ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, το δεύτερο και βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκε, με τα συμπεράσματα να είναι αν μη τι άλλο θετικά για τον Γιώργο Παράσχο, μιας και οι παίκτες του εργάστηκαν σκληρά για 15 περίπου ημέρες πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις ενώ δόθηκαν τέσσερα φιλικά παιχνίδια όπου ο απολογισμός ήταν δύο νίκες και δύο ήττες.

Τώρα, σε πρώτη φάση τους ποδοσφαιριστές περιμένει… ξεκούραση, αφού επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Δευτέρα το απόγευμα. Φυσιολογικό άλλωστε προκειμένου οι παίκτες να πάρουν ανάσες μιας και μετά θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο που αφορά το μοντάρισμά τους εν όψει έναρξης πρωταθλήματος και της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στα Χανιά, παίζοντας εν αρχή με τον Κισσαμικό την Τρίτη 9 Αυγούστου ενώ θα ακολουθήσει στις 13/8 το φιλικό με το ΙΝΚΑ. 

Estrella