Επιστροφή στη Μ. Ελιά με το βλέμμα στον Ολυμπιακό Β

Χανιά | 6 Ιουνίου 2023, 21:05

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές των Χανίων μετά το τριήμερο ρεπό. Ξεκίνησε η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Ολυμπιακό Β στα Περιβόλια.

/Bella Pizza

Ως γνωστόν τα Χανιά αντιμετωπίζουν βάσει προγράμματος τον Ηρόδοτο εκτός έδρας την 29η αγωνιστική, αλλά η αποβολή της Ηρακλειώτικης ομάδας από το πρωτάθλημα σημαίνει αφενός τρεις ξεκούραστους βαθμούς κι αφετέρου η προσοχή στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική.

Χωρίς τον Κοκκίνη (γαστρεντερίτιδα), τον Ρότσα (βρίσκεται στην Πορτογαλία) και τους Γιαμπερέ – Καμαρά που αποτελούν παρελθόν το πρόγραμμα της Τρίτης, ενώ η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Μετά το τριήμερο ρεπό και αφού πήραν βαθιές ανάσες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας μας και περιλάμβανε προθέρμανση, passing drill και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Σωτήρης Κοκκίνης υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός προγράμματος, ενώ απουσίαζε και ο Λουίς Ρότσα ο οποίος επιστρέφει αύριο στα Χανιά από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται για προσωπικούς λόγους.

Η ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική δεν έχει υποχρεώσεις καθώς βάσει προγράμματος αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Τα Χανιά έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Β στα Περιβόλια.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου το απόγευμα στις 18:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad