Επιστροφή στη Γ’ Εθνική για ΠΟΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 5 Ιουνίου 2016, 19:12

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας για παραπάνω από ένα ημίχρονο έβαζε δύσκολα στον ΠΟΑ, που ήθελε έστω έναν βαθμό. Ο ιστορικός σύλλογος όμως του Ατσαλένιου επικράτησε 2-0 και επέστρεψε στη Γ’ Εθνική, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου ο ΠΟΑ είχε την υπεροχή αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε ο ΟΦΙ (που από το 10’ είχε χάσει με τραυματισμό έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του, τον Χρυσοφάκη) με τον Πηγιάκη στο 42’.

Η αρχή των πανηγυρισμών για τον ΠΟΑ έγινε στο 64’ όταν ο Τριανταφύλλου μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ρουμπάκης από τον Ι. Μίγγα. Ο τελευταίος αποβλήθηκε και τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για τους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά αργότερα (68’) ο Καρβελάς με σουτ από το ύψος του πέναλτι έβαλε… τελεία στην αναμέτρηση (2-0).

Στο 87’ αποβλήθηκε για τον ΟΦΙ και ο Β. Μίγγας.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Κοκμοτός-Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Χατζημηνάς, Ν. Βρετός, Γιακουμάκης, Πετράκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (84’ Ρωμανάκης), Χατζηανδρέου, Μπουτσάκης, Πετράς, Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου (72’ Φραγκιαδάκης).

Ο.Φ. Ιεράπετρας (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Ι. Μίγγας, Φρουζάκης, Στάχτιαρης, Τζελέπης, Πετάσης, Χριστάκης, Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης (10’ λ.τρ. Φιλιππάκης, 74’ Μπαριτάκης), Τοψιδέλης (71’ Β. Μίγγας).

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad