Επιστροφή στη δράση για τους διεθνείς της τεχνικής

Τεχνική Κολύμβηση | 15 Ιανουαρίου 2021, 18:27

Δικαίωση για τους αθλητές τεχνικής κολύμβησης, καθώς οι διεθνείς θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν έτσι την προετοιμασία τους εν όψει των παγκοσμίων πρωταθλημάτων που ακολουθούν μέσα στο 2021.

Συνολικά, 33 αθλητές απ’ όλη τη χώρα θα ξεκινήσουν προπονήσεις άμεσα.

Σε ό,τι αφορά αυτούς του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Τσουρουνάκης, Κελαϊδής, Χίνος, Σκυλουράκη) η επιστροφή τους στη δράση θα σημάνει την προσεχή Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Προηγουμένως θα έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ, απ’ όπου προκύπτει και η σχετική είδηση έχει ως εξής:

Σύμφωνη η ΓΓΑ για την άδεια προπόνησης των 33 αθλητών / τριών της Τεχνικής

Θετικά ανταποκρίθηκε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο αίτημα της ΚΟΕ, η οποία επανήλθε σχετικά στις 12/1 με νέα επιστολή της, για την άδεια προπόνησης 33 αθλητών / τριών της Τεχνικής κολύμβησης, εν όψει της συμμετοχής τους σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις εντός του έτους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ενημέρωσε σήμερα (15/1) την Ομοσπονδία, ότι “εγκρίνεται ο αριθμός των μελών της εθνικής ομάδας για το άθλημα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και μπορείτε να προβείτε στις ενέργειες που περιγράφονται στις οδηγίες…”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ των άλλων στην επιστολή του.

Ο κ. Μαυρωτάς τονίζει επίσης ότι “Με την πεποίθηση ότι υπό τις τρέχουσες συνθήκες η διασφάλιση της προπονητικής δραστηριότητας και της υγείας των αθλητών αποτελεί συλλογική προσπάθεια, προσβλέπουμε στη συνεχή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία σας”.

Σημειώνεται ότι, για το θέμα, εκτός της τελευταίας επιστολής προς την ΓΓΑ (12/1), είχαν προηγηθεί άλλες δύο (11 και 29 Δεκεμβρίου 2020).

karta antonis garden