Επιστροφή στη δράση για τον “μαέστρο”!

Ήφαιστος Χανίων | 26 Ιουνίου 2017, 20:13

Ένας… καλλιτέχνης της μπάλας, ο Νίκος Βλαχάκης, που θεωρείται από τους ποιοτικότερους επιτελικούς μέσους των Χανίων, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό του Ηφαίστου, που πραγματοποίησε ακόμα μία μεταγραφή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του “μαέστρου” (ένα από τα προσωνύμια που είχε στη Σούδα) να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Ζερβουδάκη στην τεχνική ηγεσία, αφού εκτός της πολυετούς φιλίας που τους συνδέει έχουν σχεδόν κοινή ποδοσφαιρική πορεία. Σε νεαρή ηλικία ήταν συμπαίκτες στην Ακαδημία του Άρη Σούδας και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα αλλά και στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Ο Βλαχάκης για λίγο διάστημα τη σεζόν 2014-2015 φόρεσε τη φανέλα του Γρανίτη, πριν επιστρέψει τον Ιούνιο του 2015 στο λιμάνι της “καρδιάς” του και στον Άρη Σούδας, από τον οποίο και παραχωρήθηκε στον Ήφαιστο Χανίων.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

Vlaxakis Zervoudakis

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Βλαχάκη Νίκο, ευχαριστώντας θερμά το σωματείο του Αρη Σούδας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Βλαχάκης καλείται να ανεβάσει ποιοτικά και δημιουργικά την ομάδα μας.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis