Επιστροφή στα Χανιά και… ξεκούραση

Χανιά | 19 Σεπτεμβρίου 2020, 16:07

Μετά από την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου σειρά για τα Χανιά έχει η συνέχιση της σκληρής δουλειάς στη βάση της ομάδας.

Αφού πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες οι ποδοσφαιριστές το Σαββατοκύριακο (19-20/09) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας. Τα Χανιά συνάντησαν δυσκολίες στο διάστημα παρουσίας τους στη Δυτική Μακεδονία με τα φιλικά παιχνίδια, λόγω της απόφασης των ομάδων της Football League να ακυρώσουν όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια και έτσι δεν δόθηκε κάποιο φιλικό με δυνατό αντίπαλο. Αρχικά ακυρώθηκε το φιλικό με την Τρίγλια και στη συνέχεια αυτό με τον Πιερικό, με αποτέλεσμα την ομάδα της Χαλκιδικής να “αντικαταστήσει” η Θύελλα Σαρακηνών – ομάδα Γ’ Εθνικής από την Πέλλα – ενώ το κενό της ματαίωσης του φιλικού στην Κατερίνη καλύφθηκε με το οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.

Στα Χανιά το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό είναι στις 26 του μήνα με τον ΠΟΑ, αλλά υπάρχει το ζήτημα της επέκτασης των περιοριστικών μέτρων στον νομό (αλλά και στο Ηράκλειο) που κάνει αμφίβολη την πραγματοποίησή του, αφού και αλλαγή έδρας να υπάρξει εκτός νομού θα πρέπει να γίνει σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania