Επιστροφή Ψαράκη και σημαντικές ανανεώσεις

Κρητικός Αστέρας | 16 Ιουλ 2016, 20:07

Με μία σημαντική επιστροφή και δύο ανανεώσεις βασικών συντελεστών της ανόδου στην Α’ Κατηγορία ξεκίνησαν οι κινήσεις στον Κρητικό Αστέρα για τη νέα σεζόν.

Ο ταλαντούχος επιθετικός Άκης Ψαράκης έπειτα από τις σημαντικές εμπειρίες που πήρε στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League με τον Ατρόμητο επέστρεψε στον ιστορικό σύλλογο, για να δώσει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης. Η αθηναϊκή ομάδα ωστόσο, λόγω της συνεργασίας που υπάρχει με τον Κρ. Αστέρα, θα συνεχίσει να παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 9 Δεκεβρίου 1999) είχε σημαντική παρουσία την περασμένη σεζόν στη Β’ Κατηγορία και αποτέλεσε την επιθετική αιχμή του Κρ. Αστέρα (6 γκολ στο α’ μισό του πρωταθλήματος) μέχρι και τη μετακόμισή του στην Αθήνα για την Κ17 του Ατρόμητου.

mpartzidis1

Εκτός από την επιστροφή του Ψαράκη επίσημη μορφή πήρε και η παραμονή των Δημήτρη Μπαρτζίδη και Αντώνη Βασιλείου, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της εκπληκτικής πορείας της ομάδας που “επισφραγίστηκε” με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ο πρώτος ήταν μάλιστα πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ, ενώ ο δεύτερος ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες.

Έπεται και συνέχεια

Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέχεια στις ανανεώσεις του Κρ. Αστέρα, ενώ παράλληλα θα γνωστοποιηθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, που αναμένονται δυναμικές με ταλαντούχους αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

 

karta antonis garden

Rabona ad