Επιστροφή με… όχι και τόσα χαμόγελα από Ξάνθη

Πλατανιάς | 6 Μαρτίου 2017, 19:29

Επέστρεψε το μεσημέρι στα Χανιά από την Ξάνθη η αποστολή του Πλατανιά και μαζί οι καμιά 40αριά περίπου Χανιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν στα Πηγάδια για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Σίγουρα, η ψυχολογία δεν είναι και στο… ζενίθ μετά την ήττα που υπήρξε σε αυτό το παιχνίδι, ήττα που μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αφού έχει προηγηθεί αυτή από την ΑΕΚ, όπως κι αν “ήρθε”. Είναι σα να… συμπαρέσυρε αυτό το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το επόμενο στην Ξάνθη και η… γκαντεμιά συνεχίστηκε. Εξάλλου, μπορεί να εξηγηθεί και με αυτό τον “τρόπο” τα όσα εκτυλίχθηκαν στο ματς στα Πηγάδια, με τις απίστευτες ευκαιρίες που χάνει ο Πλατανιάς στο β’ μέρος και όπου έχει την ευκαιρία να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ, άρα να μη χάσει.

Να σημειωθεί επίσης ότι μαζί με την αποστολή επέστρεψε και ο διοικητικός ηγέτης του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης που έδωσε το παρών στην Ξάνθη, αλλά είδε την ομάδα του να χάνει άδοξα. Αξιο σχολιασμού ότι ο κ. Μαθιουλάκης είχε την ευκαιρία να τα “πει” για αρκετή ώρα στο ξενοδοχείο με τον Γιώργο Παράσχο, προφανώς για ν’ αναλύσουν οι δυο τους το τι συνέβη στο παιχνίδι αυτό καθαυτό, αλλά και τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, όταν απομένουν ακόμα 7 ολόκληρες αγωνιστικές και αν μη τι άλλο υπάρχει πολύς δρόμος για ό,τι κι αν καταφέρει να πετύχει ο Πλατανιάς. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad