Επιστροφή με… χαμόγελα από τη Θεσσαλονίκη

Πλατανιάς | 26 Ιανουαρίου 2016, 21:30

Επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης από τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Πλατανιά, έχοντας καταφέρει να φέρει σε πέρας τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Το 0-0 κρίνεται στις τάξεις της ομάδας σαν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στόχος ήταν η νίκη και εξάλλου η εμφάνιση του Πλατανιά το δικαιολόγησε αυτό, εντούτοις από τη στιγμή που δεν βρήκαν δίχτυα οι… ευκαιρίες, ακόμα και η ισοπαλία σε μια έδρα όπως του Ηρακλή και κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο “γηραιός” είναι επιτυχία.

Ο Πλατανιάς έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ… 14 τελικές φάσεις, με τον Χουάντερσον να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στη Σούπερ Λιγκ, κατεβάζοντας τα “ρολά” και όντας ίσως ο κορυφαίος για την ομάδα του. Επίσης, χωρίς καμία δόση υπερβολής, οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα σε αμυντικό ρόλο μην μπορώντας πραγματικά να σταματήσουν τους παίκτες του Πλατανιά!

Από την άλλη, σίγουρα είναι άσχημο ότι αυτή η εξαιρετική εμφάνιση δεν ευδοκίμησε με μία νίκη… Εκεί ο Πλατανιάς ουσιαστικά “υστέρησε”, αν και -τονίζεται και πάλι- καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ράμος απουσίαζε και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν μη τι άλλο, θα λύσει τα χέρια του Παράσχου που θα μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Εν κατακλείδι, ο Πλατανιάς πάει πολύ καλά, με τη συνέχεια να τον βρίσκει να υποδέχεται δύο δύσκολους αντιπάλους στην έδρα του, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad