Επιστροφή με απουσίες στις προπονήσεις

Πλατανιάς | 23 Μαρτίου 2016, 11:23

Με τέσσερις απουσίες ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον Πλατανιά μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές από τον Γιώργο Παράσχο, που βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Απόντες λοιπόν ήταν ο Κώστας Μενδρινός που εγκατέλειψε προς το τέλος του προγράμματος εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ούτε ο Ράμος.

Ακόμα, Κουλιμπαλί αλλά και Σελίν απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες του Μάλι και της Ουκρανίας αντίστοιχα. Μάλιστα, για τον αμυντικό του Πλατανιά είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι κλήθηκε μετά από καιρό και πάλι στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής 10 εναντίον 10, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο

Όπως αναφέρεται, δε, στην επίσημη ενημέρωση από τον Πλατανιά:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ήδη πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή στην Super League και πλέον στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σκοπός της είναι να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα». 

Estrella