Επιστροφή Καραμπιμπέρη στην πρώτη ομάδα του ΑΟΚ

Super League 2 28 Μαρτίου 2022, 16:15

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης που καθοδήγησε την Καβάλα στα πρώτα της ματς με τους ερασιτέχνες αθλητές επιστρέφει στο "τιμόνι" της πρώτης ομάδας.

/Bella Pizza

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης που καθοδήγησε την Καβάλα στα πρώτα της ματς με τους ερασιτέχνες αθλητές επιστρέφει στο “τιμόνι” της πρώτης ομάδας.

Μετά από το “διαζύγιο” με τον Αλεξάντερ Νούρι την τεχνική καθοδήγηση ανέλαβε ο Γιώργος Αγγελίδης, με συνεργάτη τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Σουμουλίδη. Επειδή όμως κανείς τους δε διαθέτει το απαιτούμενο δίπλωμα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από την Κ20 ο Ν. Καραμπιμπέρης.

Η ανακοίνωση της Καβάλας είναι η εξής:

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να έχουμε στις τάξεις του συλλόγου μας εξαιρετικούς προπονητές όπως ο κ. Γιώργος Αγγελίδης και ο προπονητής Τερματοφυλάκων, κ. Νίκος Σουμουλίδης.

Παρ όλα αυτά, οι κανονισμοί της ΕΠΟ ζητούν ως προϋπόθεση ο πρώτος προπονητής της ομάδας να κατέχει πτυχίο UEFA Pro. Για αυτό από σήμερα, πρώτος προπονητής της ομάδας μας θεωρείται ο κ. Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως προπονητής της Κ20 του συλλόγου μας ενώ ταυτόχρονα οδήγησε τους νεαρούς ήρωες της πόλης μας στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2.

Από σήμερα λοιπόν, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον κ. Καραμπιμπέρη αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Γιάννη Καζαντζίδη, Patrick Ebert και Ηλία Κυρίτση, θα δουλεύουν μαζί ώστε να οδηγήσουν την ομάδα μας στις επιτυχίες που χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε πως ο οργανισμός μας βρίσκεται στην έναρξη των διαδικασιών αναζήτησης νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει τα κατάλληλα προσόντα ώστε να μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων και ονείρων που έχουμε θέσει σαν σύλλογος από την πρώτη μέρα.

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad