Επιστροφή και για Α. Βροντάκη

Ποσειδών Τσικαλαριών | 29 Σεπτεμβρίου 2020, 14:30

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στο παρελθόν θα ενισχύσει τον Ποσειδώνα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Τσικαλαριών ανακοίνωσε την επιστροφή του Αντώνη Βροντάκη, ο οποίος είχε τελευταίο του σταθμό τον Τιτάνα. Ποδοσφαιρικά γαλουχήθηκε στον Αρη Σούδας και έπαιξε ακόμη σε Ποσειδώνα, Κορωνίδα, ΑΕ Κυδωνίας, Περιβόλια και Ροδωπού.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα έχει ως εξής:

Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Τσικαλαριών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Αντώνη Βροντάκη από την ομάδα του Τιτάν Καλυβών.

Ο Αντώνης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Άρη Σούδας. Αγωνίστηκε επίσης εκτός από τον Ποσειδώνα μας και στην  Κορωνίδα Βάμου, Α.Ε.Κυδωνίας, Περβόλια, αλλά και στα Ροδωπού έχοντας σε όλες τις ομάδες του πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αντώνη είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή σου ,να έχεις υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Η φωνή των πρωταγωνιστών

Αντώνης Βροντάκης: «Νιώθω ενθουσιασμό από το πρότζεκτ της ομάδας. Έχω πολλούς φίλους από παλιά στην ομάδα που είναι και στην διοίκηση και σαν παίχτες αλλά και με τον coach ήμασταν συμπαίκτες και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Έτσι πιστεύω  θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή μου. Αυτό που με ώθησε είναι ο στόχος της ομάδας στο να οργανωθεί και δημιουργώντας μια παρέα να κάνουμε ότι καλύτερο. Επίσης η επιστροφή μας στην φυσική μας έδρα είναι κάτι φανταστικό».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards