Επιστροφή για Σάαντο και Μαρκόφσκι στην Ελλάδα (Ρόδος)

Super League 2 30 Ιουλίου 2021, 21:34

Επιστροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον Αμπντέλ Σάαντο, τον άλλοτε παίκτη του Πλατανιά ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα του Ερμή Αραδίππου.

/Bella Pizza

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τη Ρόδο, η οποία θα είναι έτσι η πρώτη ομάδα μετά τον Πλατανιά που θ’ αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Σάαντο αγωνίστηκε τη χρονιά που πέρασε σε 15 παιχνίδια στην Κύπρο.

Παράλληλα η Ρόδος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ιλια Μαρκόφσκι.

Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις από τα “ελάφια”.

Η Ρόδος ανακοινώνει τον Saado Abdel Salam Fouflia. Ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στον Πλατανιά στην Super League και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο ως βασικός στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας Κύπρου με την ομάδα του Ερμή Αραδίππου.

Ο Saado αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1997 και έχει ύψος 1.90.

Είναι καταγωγής από Παλαιστίνη, έχει παίξει στην Εθνική ομάδα της Παλαιστίνης και έχει όμως Ελληνικό διαβατήριο.

Η Ρόδος τον υποδέχεται, γνωρίζοντας πως θα συμβάλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

ILYA MARKOVSKYI

Ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής βάζει το ελάφι στο στήθος και ξεκινά μια νέα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα.

Ο Ilya γεννήθηκε το 1997 στην Οδησσό της Ουκρανίας. Είναι παίκτης που έρχεται από την Ενωση Παραλυμνίου Κύπρου με 34 συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Στην περσινή χρονιά αγωνιζόμενος στην Μεγαλόνησο, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.  Εχει παίξει στον ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές κατηγοριες της χώρας του.

Ο MARKOVSKYΙ είναι ύψος 1,81 και  παίζει σε θέση ακραίου επιθετικού.

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τον καλωσορίζει ευχόμενη να έχει ο ποδοσφαιριστής μεγάλες επιτυχίες…Ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής βάζει το ελάφι στο στήθος και ξεκινά μια νέα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα.

Ο Ilya γεννήθηκε το 1997 στην Οδησσό της Ουκρανίας. Είναι παίκτης που έρχεται από την Ενωση Παραλυμνίου Κύπρου με 34 συμμετοχές στην Α’ Εθνική. Στην περσινή χρονιά αγωνιζόμενος στην Μεγαλόνησο, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου. Εχει παίξει στον ΠΑΟΚ, Τρίκαλα και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές κατηγοριες της χώρας του.

Ο MARKOVSKYΙ είναι ύψος 1,81 και  παίζει σε θέση ακραίου επιθετικού.

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τον καλωσορίζει ευχόμενη να έχει ο ποδοσφαιριστής μεγάλες επιτυχίες…

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad