Επιστροφή για Μπιν στον ΟΑΧ – Φέρνει και τρίτη ξένη

Μπάσκετ 28 Φεβρουαρίου 2021, 17:34

Παίκτρια του ΟΑΧ αναμένεται να γίνει και πάλι η Ερικα Μπιν. Η Αμερικανίδα γκαρντ αναμένεται να βρίσκεται στα Χανιά την προσεχή Τρίτη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, την οποία θα βοηθήσει στη συνέχεια των υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μια σημαντική επιστροφή πραγματοποιεί λοιπόν ο ΟΑΧ, φέρνοντας και πάλι στα Χανιά την Μπιν, παίκτρια που είναι γνωστή η αξία της, αλλά και η συμβολή της την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπου φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Ουσιαστικά, η Μπιν θα ξαναγίνει συμπαίκτρια με την Ντράμοντ, οπότε θα είναι οι δύο από τις τρεις ξένες παίκτριες που έχει τη δυνατότητα να διατηρεί στο δυναμικό του ο ΟΑΧ. Τώρα, το ενδιαφέρον στοιχείο αφορά την τρίτη ξένη παίκτρια η οποία όπως όλα δείχνουν, αναμένεται επίσης να δρομολογηθεί η απόκτηση της. Περισσότερα θα προκύψουν εντός των ημερών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ψηλή παίκτρια, η οποία αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Ευρώπης και ουσιαστικά θα καταλάβει το κενό που άφησε η Σάρα Μπουθ, η οποία εδώ και καιρό έχει αποχωρήσει από την ομάδα, συνεχίζοντας την καριέρα της στην Βουλγαρία.

Στον ΟΑΧ είναι αποφασισμένοι η ομάδα να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο δυνατή και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί στην επανεκκίνηση της Α1. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι για τον ΟΑΧ μετά την πολύμηνη διακοπή πραγματοποιείται την Κυριακή (7/3), εντός έδρας, απέναντι στη Νίκη Λευκάδας.

karta antonis garden