Επιστροφή για Δασκαλάκη!

Πλατανιάς | 3 Φεβρουαρίου 2016, 22:06

Επιστροφή στον Πλατανιά για τον Τάσο Δασκαλάκη μετά από 5 σχεδόν χρόνια! Ο 22χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την Τετάρτη να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Πλατανιά και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης Δασκαλάκης είχε αποχωρήσει από τον Πλατανιά το 2011 πηγαίνοντας στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Εργοτέλη. Μάλιστα η περσινή χρονιά αποτέλεσε “σταθμό” για τον ίδιο καθώς βρέθηκε να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, παρότι δεν αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος ακολούθησε η αποχώρησή του από το Ηράκλειο και πήγε στο Βόλο φορώντας τη φανέλα του ιστορικού Ολυμπιακού, με τον οποίο μάλιστα πραγματοποίησε τις πρώτες εμφανίσεις στην καριέρα του στη Φούτμπολ Λιγκ παίζοντας σε τρία παιχνίδια ενώ αγωνίστηκε επίσης και σε άλλα τρία ματς στο Κύπελλο.

Ο Δασκαλάκης, που έμεινε στα καλά καθούμενα “ξεκρέμαστος” μετά τη διάλυση του Ολυμπιακού, αναμένεται λογικά να υπογράψει στον Πλατανιά και να αποτελέσει την τρίτη επιλογή για τον Γιώργο Παράσχο στη θέση του τερματοφύλακα μετά τους Σωτηρίου και Κοκκαλά.  

Estrella