Επιστροφή Δημητριάδη στον Πόρο

Γ' Εθνική 5 Μαΐου 2021, 15:41

Επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο του Πόρου ο Αχιλλέας Δημητριάδης, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Δημητριάδης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Κασμερίδη, πιάνει δουλειά το απόγευμα της Πέμπτης συμπληρώνοντας το τεχνικό επιτελείο του Πόρου (Μανώλης Σουτζής προπονητής και Αντώνης Λεκάκης βοηθός και γυμναστής).

Η ανακοίνωση της Ηρακλειώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή στο προπονητικό τιμ ενός πολύ γνώριμου προσώπου για την ομάδα μας, του Αχιλλέα Δημητριάδη.

Ο Αχιλλέας γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, πόστο το οποίο είχε και στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν, κατορθώνοντας η τεχνική ηγεσία με κόουτς τον Μανόλη Σουτζή, βοηθό και γυμναστή τον Αντώνη Λεκάκη μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση να βγάλουν τον Πόρο από την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκονταν και μ’ ένα ντεμαράζ στον β’ γύρο να τον διατηρήσουν στη Γ’ Εθνική, στην πρώτη του παρουσία στην κατηγορία.

Ο πολύπειρος κίπερ με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα πιάνει δουλειά από την Πέμπτη το απόγευμα (06/05), καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη.

Αχιλλέα καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας, καλή επιτυχία στα καθήκοντά σου και με τη συμβολή όλων ο Πόρος μας να επιστρέψει στις νίκες και εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad