Επιστροφή από Βέροια – Καλό το κλίμα

Πλατανιάς | 31 Οκτωβρίου 2016, 23:19

Στα Χανιά βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή του Πλατανιά, έχοντας επιστρέψει από τη Βέροια. Μάλιστα η πτήση είχε αρκετή καθυστέρηση με συνέπεια τα μέλη της αποστολής να μείνουν για αρκετά ώρα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το κλίμα στις τάξεις του Πλατανιά είναι καλό κι αυτό είναι το σημαντικότερο μετά την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στην έδρα της Βέροιας. Μία Βέροια η οποία δεν είναι κάποιος αντίπαλος… σούπερ αλλά δεν παύει να προερχόταν από ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό και να ήταν σε μια καλή κατάσταση γενικώς.

Από την άλλη, δεν είναι δυνατόν σίγουρα να μην προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι ο Πλατανιάς σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια δεν παρουσιάζει και την καλύτερη εικόνα. Αλλωστε, έχοντας ο κόσμος συνηθίσει από πέρσι την ομάδα ν’ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εικόνα αυτή που παρουσίασε και στο παιχνίδι με τη Βέροια. Εξάλλου, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι “ερυθρόλευκοι” να μην έχουν καταφέρει να σκοράρουν κι επί της ουσίας να παραμένουν για πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, συν αυτό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (έξι…) χωρίς να έχουν σκοράρει. Βασικά, το πρόβλημα με τον Πλατανιά είναι ότι δεν δημιουργεί τόσες πολλές φάσεις, για όσους φέρουν στο μυαλό τους τα τελευταία ματς και ειδικότερα αυτό με την Ξάνθη.

Τέλος πάντων, στόχος είναι αυτό το πράγμα ν’ αλλάξει και ει δυνατόν να μπορέσει η ομάδα να σκοράρει στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό επίσης, όπως άλλωστε ήταν κι αυτό στη Βέροια.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Γκνιάτιτς θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα. 

Estrella