Επιστροφή από τη… διακοπή με νέο “τρίποντο” ο Μινώταυρος

Σπάθα Μινώταυρος | 2 Δεκεμβρίου 2017, 19:17

Η διακοπή λόγω των δύο άνευ αγώνων, δεν φαίνεται να επηρέασε τον Μινώταυρο, που επανήλθε με πολύ σπουδαία νίκη στις Μουρνιές, στο ματς με τη Σπάθα (1-0), για την 14η αγωνιστική.

Η ομάδα του Τάκη Διακάκη με αυτή τη νίκη έφτασε τους δεκαπέντε συνεχόμενους βαθμούς στο πρωτάθλημα και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι με δύο ποιοτικές ομάδες, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 50′.

Ήταν μία προσπάθεια του Τζαγκαράκη από την δεξιά πλευρά, ο ίδιος σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Θεοδωρογλάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει, την έστειλε άθελα του στην εστία της ομάδας του για να γίνει με αυτόν τον τρόπο το τελικό 1-0, καθώς δεν άλλαξε κάτι στα υπόλοιπα λεπτά που ακολούθησαν.

Μινώταυρος (Τάκης Διακάκης): Μουστάκας, Δαμανάκης, Παπαδάκης (55′ Παπαδοκωνσταντάκης), Ζαχαράκης, Μιχ. Μανωλεδάκης (60′ λ.τρ. Περαθωράκης), Ξεκουκουλωτάκης, Καλαϊτζάκης (85′ Κοζάκης), Τζαγκαράκης, Ανιάγμπε (80′ Τιχομίροφ), Δημούσης, Μανταδάκης

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ρεθεμνιωτάκης (35′ Σκορδύλης), Ροδοκανάκης, Μοσχανάκης, Θεοδωρογλάκης, Παπαδάκης, Ασκητίδης, Αλκούρτι, Βαρουξάκης, Αντ. Νικολακάκης (46′ Κουδέρης), Ανδρ. Νικολακάκης (75′ Γλεντουσάκης)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad