Επιστροφές για την Επισκοπή, με μοναδικό απόντα τον Λάμτσε

Επισκοπή | 3 Νοεμβρίου 2022, 20:08

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία στην Επισκοπή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β. Επιστροφές μετρά ο Σάκης Παπαβασιλείου.

/Bella Pizza

Ειδικότερα, στη διάθεση του τεχνικού της Επισκοπής επιστρέφουν αρκετοί παίκτες που δε χρησιμοποιήθηκαν στο τελευταίο φιλικό απέναντι στα Χανιά. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους Σαμούρκασόβι, Κρίκλοου, Τσιλεδάκη και Βουκελάτο.

Στον αντίποδα ο Φράνκο Λάμτσε μένει εκτός μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε από το φιλικό των Περιβολίων. Η αποστολή για την Επισκοπή θα γίνει γνωστή την Παρασκευή.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Τρεις και κάτι μήνες πέρασαν από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας και, ναι ήρθε ο καιρός για επίσημους αγώνες πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (5/11) η ομάδα μας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’ σ’ ένα ματς που ανοίγει την αυλαία του Β’ ομίλου της SL2, εδώ στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” στις 15.00.

Ο προπονητής μας, Σάκης Παπαβασιλείου φρόντισε να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα από τα δύο φιλικά στα οποία αγωνίστηκε η ομάδα μας (νίκη με 3-1 επί του ΟΦΙ και ήττα με 1-0 από τα Χανιά) τις προηγούμενες μέρες.

Ο Κατερινιώτης κόουτς δούλεψε αρκετά στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων ενώ με χαρά είδε να επιστρέφουν τέσσερις ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις από τις αρχές της εβδομάδας.

Εκτός από τον Ντ. Σαμούρκασόβι που ξεπέρασε την ίωση, στη διάθεσή του τέθηκαν και οι, Κρίκλοου, Τσιλεδάκης και Βουκελάτος όπου είχαν ενοχλήσεις στην δεξιά τους ποδοκνημική. Όλοι τους νιώθουν καλύτερα.

Πολύ δύσκολο είναι να προλάβει το ματς ο Φράνκο Λάμτσε. Ο στόπερ της Επισκοπής μας ένιωσε ένα τράβηγμα στο α’ ημίχρονο του αγώνα στα Χανιά και αποχώρησε λίγο πριν αυτό ολοκληρωθεί.

Τέλος, ο Γιάννης Ψαρράς θεωρείται “εκτός” αφού από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις.
Η σημερινή (3/11) προπόνηση διεξήχθη στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ όπως και η τελευταία αυριανή (πρωινή 11.00πμ).

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad