Επιστρέφουν τα χρήματα των διαρκείας στον Πανιώνιο!

Γ' Εθνική 15 Σεπτεμβρίου 2021, 20:16

Τα χρήματα στους φιλάθλους της ομάδας τα οποία είχαν διαθέσει για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας επιστρέφει ο Πανιώνιος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει γνωστό ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας ανέρχεται στις 18.300 ευρώ, χρήματα τα οποία έτσι θα επιστρέψει από τη στιγμή που χάθηκε η ευκαιρία και η δυνατότητα ο Πανιώνιος να αγωνιστεί στην Super League 2.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της από 14/08 ανακοίνωσης μας κατά την οποία ενημερώσαμε το φίλαθλο κοινό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ότι θα αποδεχτούμε την πρόσκληση της ΕΠΟ και θα δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SL2 αλλά και για την προαγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 με την μορφή στήριξης για την συγκέντρωση του συγκεκριμένου κεφαλαίου για την συμμετοχή οφείλουμε να ενημερώσουμε εκ νέου τα εξής:

Το ποσό που συγκεντρώθηκε συνολικά από τους φίλους της ομάδας μας ανέρχεται στις 18.300€. Όπως ρητά είχαμε επισημάνει στην ανακοίνωση που αναφερόμαστε και παραπάνω, εφόσον δεν επιτυγχάνονταν η συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ μας στο πρωτάθλημα της SL2, όπως και έγινε, θα παραχωρούσαμε το δικαίωμα στους φιλάθλους που δεν θα επιθυμούσαν να αξιοποιήσουν το ποσό που έδωσαν για να εξασφαλίσουν κάρτα διαρκείας για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής να αποκτήσουν πίσω το ποσό που έδωσαν.

Οποιοσδήποτε, λοιπόν, φίλαθλος επιθυμεί επιστροφή χρημάτων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με τον ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ στο 210-9343723 ώστε να λάβει κατευθύνσεις σχετικά.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad