Επιστρέφουν Χανιά οι σφυροβόλοι του Ελ. Βενιζέλου

Στίβος | 17 Ιανουαρίου 2021, 17:07

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τους Χανιώτες σφυροβόλους στην Κύπρο όπου βρέθηκαν τις τελευταίες 20 και πλέον ημέρες. Για την επιστροφή στα Χανιά ενημερώνει ο προπονητής τους, Κωστής Παπαμαρκάκης.

Οπως είναι γνωστό, στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. βρέθηκαν τρεις αθλητές του Ελευθερίου Βενιζέλου, οι Χρήστος Φραντζεσκάκης, Ορέστης Ντουσάκης και Αφροδίτη Τζατζιμάκη και ο Ιβάν Μενγκλεμπέη (του Ολυμπιακού).

Σε όλο αυτό το διάστημα είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιούν δυνατές προπονήσεις, τις περισσότερες φορές πρωί και απόγευμα και να έχουν μία πολύ καλή διαμονή και διατροφή.

Η σχετική ανάρτηση από τον προπονητή του Ελ. Βενιζέλου έχει ως εξής:

Και η δεύτερη προετοιμασία μας στις όμορφες εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. στην Λευκωσία τελείωσε, οι τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς πέρασαν γρήγορα βρίσκοντας τα παιδιά αρκετά κουρασμένα από την μια αλλά και χαρούμενα που είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν αυτή την εμπειρία.

Ήρθαμε εδώ τις μέρες των γιορτών και δε θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο Allegra Gsp Sport Center και τον ιδιοκτήτη του κ Ζηβανάρη Κυριάκο με τη σύζυγο του κ. Δέσποινα που έκαναν ότι είναι δυνατόν να μην μας λείψει τίποτα, προσφέροντας μας ένα οικογενειακό κλίμα σε όλο το διάστημα της παραμονής μας εδώ.

Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ η προπόνηση μας γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες και σ’ αυτό εκτός από τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Γ.Σ.Π. συντελεί στα μέγιστα ο καλός φίλος και προπονητής Σταθελάκος Κώστας, το ευχαριστώ σ’ αυτόν και σ’ όλη του την ομάδα είναι λίγο. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που είχαμε τη τύχη να μοιραστούμε μαζί του τη μεγάλη χαρά του σπιτιού του, τον ερχομό των διδύμων κορών του πριν δύο μέρες, ευχόμαστε στο Κώστα και στη Σκεύη να τους ζήσουν και να τις δουν όπως επιθυμούν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομοσπονδία μας και τον Εθνικό προπονητή κ. Κουτσιώρα για την ευκαιρία που μας έδωσε να γυμναστούμε εδώ δείχνοντας εμπιστοσύνη και στα νεαρότερα παιδιά της ομάδας μας.

Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστούμε στο κ. Ντουκάκη Στέφανο περιφερειακός συντονιστής Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, γιατρός της ΤΟΜΥ Χανίων για την διενέργεια των μοριακών τεστ COVID πριν την αναχώρηση μας από τα Χανιά, μειώνοντας έτσι το οικονομικό βάρος που έχουμε από την διενέργεια αυτών των τεστ.

Υπενθυμίζεται ξανά ότι ο Φραντζεσκάκης προετοιμάζεται για το χειμερινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία στις 14 Μαρτίου, θέλοντας να θέσει από αυτή τη διοργάνωση τη βάση για την οριστική του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω του ranking ή ακόμα και μέσω του ορίου… Τα άλλα παιδιά ετοιμάζονται για τις διοργανώσεις του καλοκαιριού: Η Τζατζιμάκη για το ευρωπαϊκό κορασίδων, ο Ντουσάκης για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο εφήβων και ο Μενγκλεμπέη για το βαλκανικό πρωτάθλημα, μιας και φέτος δεν έχει ευρωπαϊκό ανδρών…

karta antonis garden