Επιστρέφει στην Αγ. Μαρίνα ο Γρανίτης

Γρανίτης | 30 Αυγούστου 2023, 14:58

Την απόφαση να επιστρέψει τελικά στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, έλαβε ο Γρανίτης.

Oinolatris

Οι νταμπλούχοι Χανίων κάνουν γνωστούς τους λόγους που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο του Γαλατά, σημειώνοντας στην ανακοίνωση που δημοσιεύουν ότι θα προχωρήσουν σε βελτιωτικά έργα στην φυσική τους έδρα.

Η ανακοίνωση από τον Γρανίτη:

Έπειτα από το τέλος της “συνεργασίας” με τον Ιδομενέα, σε σχέση με την παραχώρηση του γηπέδου του Γαλατά την προηγούμενη σεζόν και αφού επαναδιαπραγματευτήκαμε τους όρους της παραχώρησης και για τη νέα σεζόν, ύστερα από εμπαιγμό δύο μηνών περίπου (είχαμε βγάλει και σχετική ανακοίνωση αφού είχαμε συμφωνήσει σε ότι μας ζητήθηκε) τελικά το γήπεδο δεν μας παραχωρήθηκε.

Επειδή το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας είναι σχετικά μικρό για να παιχτεί ποδόσφαιρο ανδρικών ομάδων, συνεχίσαμε την αναζήτηση κάποιου γηπέδου για να μας φιλοξενήσει και φέτος, με όποιο “κόστος” χρειαστεί.

Τα γήπεδα των Χανίων δεν επαρκούν αριθμητικά για τις ομάδες και κάποια είναι σε άθλια κατάσταση ο χλοοτάπητας τους. Χτυπήσαμε πόρτες σε ομάδες που στο παρελθόν βοηθήσαμε με δανεικούς παίκτες ή με όποιον τρόπο μπορούσαμε. Τα ιδιωτικά γήπεδα μας ζητούσαν “πράγματα” (εκτός από χρήματα) που ήταν πάνω από τις δυνατότητες μας.

Βέβαια εδώ να πούμε για ακόμα μια φορά ότι δεν γίνεται αυτά τα γήπεδα να τα φτιάχνει η Περιφέρεια, αποδεδειγμένα με τα δικά μας χρήματα, και μετά να πηγαίνουμε να τα ζητάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πρέπει να πληρώνουμε, δηλαδή να διπλοπληρώνουμε… Οξύμωρο μάλλον…

Προφανώς τα Δ.Σ. των ομάδων αυτών έχουν “δύναμη και γνωριμίες” (χωρίς ίχνος ειρωνείας) που όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε.

Αφού λοιπόν παντού βρήκαμε «τοίχο», αποφασίσαμε να μείνουμε στο γήπεδο μας (ίσως στην πορεία βρούμε κάτι άλλο) με την όποια βοήθεια και συμμετοχή του Δήμου Χανίων, αλλά κυρίως με δικά μας χρήματα (στο δημοτικό μας γήπεδο) θα αναβαθμίσουμε τους προβολείς, τα αποδυτήρια, την περίφραξη και ότι άλλο χρειαστεί. 

Θα στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια, όσο μπορούμε και με όποιο κόστος χρειαστεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το γήπεδο υπάρχουν και περίπου εξήντα παιδάκια από την ευρύτερη περιοχή που αξίζουν κάτι καλύτερο από ότι ήδη υπάρχει. Η ομάδα αυτή δεν είναι πυροτέχνημα, στηρίζεται στους ανθρώπους της και στις επιχειρήσεις του χωριού που βοηθούν διαχρονικά κάθε μας προσπάθεια. Να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τον Δήμο Χανίων για την αρωγή του στην προσπάθεια μας.

Υγεία σε όλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες στην ΠΑΕ Χανιά που είναι στην κορυφή του νομού μας και σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους διαιτητές μα πάνω από όλα στα παιδάκια όλων των ακαδημιών.

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad