Επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Φέστα

Super League 1 21 Ιανουαρίου 2021, 18:51

Ο Τζιανλούκα Φέστα θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τάτση στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ. Θα είναι η δεύτερη θητεία του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της Θεσσαλικής ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μπορεί να μην “χώρισαν” με τον καλύτερο τρόπο ΑΕΛ και Φέστα (με την ΠΑΕ τότε να απειλεί με μηνύσεις) τον Μάιο του 2019, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ξανασυνεργαστούν. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη για να συναντήσει την αποστολή της Θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa. Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς, γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania