Επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Χανίων

Κρητικός Αστέρας ΑΕ Κυδωνίας | 16 Απριλίου 2016, 21:22

Την επιστροφή του στην Α’ ΕΠΣ Χανίων πανηγυρίζει ουσιαστικά ο Κρητικός Αστέρας μετά την μεγάλη νίκη που πήρε μέσα στον Αλικιανό με 1-0 κόντρα στην ΑΕ Κυδωνίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ιστορικός σύλλογος του Βαμβακόπουλου επιστρέφει στους “μεγάλους” μετά από τη σεζόν 2012-13, οπότε και υποβιβάστηκε, αφού στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές λόγω του ότι υπάρχει το ντέρμπι Θύελλα-Ποσειδών δεν γίνεται να τον προσπεράσουν δύο ομάδες ώστε να τον αφήσουν εκτός της πρώτης δυάδας.

Ο Λεβεντέλλης ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με το γκολ που πέτυχε στο 54’ με σουτ έπειτα από το γύρισμα του Βασιλείου.

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Σγουράκης για λογαριασμό του Κρητικού στο 75’, αλλά και ο Μπραουδάκης για διαμαρτυρία στο 84’ για την Ένωση.

Διαιτητής: Χρ.Γιαννουλάκης

Βοηθοί: Σινιοράκης-Ροδουσάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Αποστολάκης (61’ Ελευθερίου Ι.), Τσιτσιριδάκης (54’ Μάρακας), Σίνης, Δημητρογιαννάκης Στ., Μπραουδάκης, Μπασιαδάκης, Μιχάκης, Κατσουλάκης (54’ Σφυριδάκης), Καλογεράκης Γ., Καλογεράκης Α.

Κρητικός Αστ. (Χρήστος Τραχανατζής): Κοτρωνάκης, Νικολάου-Σκύλο, Δασκαλάκης, Τρικουνάκης, Χαϊντούτης, Αγγελάκης, Χαραλαμπάκης, Βασιλείου, Λεβεντέλλης (85’ Σταγάκης), Μπαρτζίδης (68’ Σγουράκης), Γαρυφαλής (60’ Καραβοκύρης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis