Επιστρέφει ο Καλογιάννης

Football League 21 Νοεμβρίου 2016, 21:23

Ο Σπύρος Καλογιάννης επιστρέφει στη Football League, αλλά αυτή τη φορά όχι ως πρόεδρος αλλά ως αμισθί ως ειδικός σύμβουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή κατέθεσε στο ΔΣ της Δευτέρας η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Football League είχε αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από οκτώ χρόνια και τώρα επιστρέφει όχι για να θα ηγηθεί της Ένωσης, αλλά για να βοηθήσει από τη θέση του ειδικού συμβούλου.

Πέρα από αυτή την εξέλιξη, ανακοινώθηκε από τη λίγκα ότι θα υπάρξει εισήγηση από φοροτεχνικό γραφείο για το εάν είναι εφικτή οικονομικά η συνέχιση της συνεργασίας με τους τρίτους που απασχολούνται στο λογιστήριο.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League από την 3η αγωνιστική στις 25-26/11/2016.

2. Αποφασίστηκε ομόφωνα μέχρι την Πέμπτη 24/11/2016 η καταβολή από κάθε ΠΑΕ του ποσού των 2.700 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς την Football League προκειμένου να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να καλυφθούν τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες.

3. Έγινε αποδεκτή ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για συνεργασία αμισθί με τον κ. Σπύρο Καλογιάννη ως ειδικό σύμβουλο με σκοπό την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την διοργανώτρια. Επιπλέον, θα υπάρξει εισήγηση από φοροτεχνικό γραφείο για το εάν είναι εφικτή οικονομικά η συνέχιση της συνεργασίας με τους τρίτους που απασχολούνται στο λογιστήριο της Football League».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards