Επιστρέφει Α2 ο ΣΦΠ Χανιά!

Βόλεϊ | 10 Απριλίου 2016, 19:22

Μεγάλη μέρα για το χανιώτικο βόλεϊ, μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό του ΣΦΠ Χανιά πέρυσι στα τοπικά. Η ομάδα των Χανίων κέρδισε στο μπαράζ της Κυριακής και επιστρέφει στην Α2 κατηγορία.

Η ομάδα του Δήμου Μπουρμπάκη είχε κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα Κρήτης, ωστόσο δεν πήρε απευθείας την άνοδο. Οι δύο ενώσεις της Ελλάδος που είχαν τις λιγότερες ομάδες, η Κρήτη (με 6) και η Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (με 4) έπρεπε να παίξουν αγώνα μπαράζ για να συμπληρωθούν οι ομάδες του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α2.

Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν, ο ΣΦΠ Χανιά αντιμετώπισε στο Κατσάνειο Θεσσαλονίκης τον Άθλο Ορεστιάδας (πρωταθλητής Ανατ.Μακεδονίας και Θράκης) και τον κέρδισε με 3-1 σετ. Η χανιώτικη ομάδα μετά το κακό πρώτο σετ για αυτήν, πήρε το καθοριστικό δεύτερο με 32-30 και από κει και πέρα δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην νίκη και να πανηγυρίσει την άνοδο!

Τα σετ: 25-23, 30-32, 13-25, 22-25 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα τωΝ Χανίων αποτελείται από γηγενείς παίκτες και πλέον απαιτείται σωστός προγραμματισμός, χωρίς “φανφάρες” ενόψει της νέας χρονιάς!

karta antonis garden