Επιστολή του ΟΦΗ στην ΕΣΠΕΚ – Τι ζήτησε

Βόλεϊ 8 Νοεμβρίου 2022, 21:01

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ζήτησε -μέσω επιστολής- από την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης να μην ορισθούν ξανά αγώνες της γυναικείας ομάδας (του ΟΦΗ) ή των αναπτυξιακών τμημάτων σε αγόρια και κορίτσια την ώρα που αγωνίζεται εντός έδρας η ανδρική ομάδα βόλεϊ.

KTEO Κρήτης

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΟΦΗ προκάλεσε η απόρριψη του αιτήματος από την ΕΣΠΕΚ να αναβληθεί ο τελικός του κυπέλλου Κρήτης Γυναικών ΟΦΗ – Πήγασος που είχε οριστεί στο κλειστό του Λίντο την ίδια ώρα με το παιχνίδι της ανδρικής ομάδα, με τον Αριστοτέλη Σκύδρας για την Volley League.

Έπειτα από αυτό το ΤΑΑ ΟΦΗ ζήτησε -με επιστολή του στην ΕΣΠΕΚ- να μην οριστεί ξανά κανένα παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ ή των αναπτυξιακών τμημάτων σε αγόρια και κορίτσια την ώρα που αγωνίζεται στο Ηράκλειο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

H επιστολή του ΤΑΑ ΟΦΗ προς την ΕΣΠΕΚ αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας ζητάμε από εδώ και στο εξής να μην ορίζονται αγώνες γυναικών και αλλά και υποδομών της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, την ίδια ώρα που αγωνίζεται εντός έδρας, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, στα παιχνίδια της Volley League.

H ευκαιρία αυτή που δίνεται στα παιδιά μας, αλλά και το κοινό του βόλεϊ της Κρήτης, να παρακολουθούν τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας και το υψηλότερο επίπεδο, κερδίζοντας παραστάσεις και εμπειρίες, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε και ο προπονητής μας Κώστας Δεληκώστας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να πάει χαμένη και καλό θα είναι σαν ΕΣΠΕΚ να βοηθήσετε προς αυτήν την κατεύθυνση.

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κρήτης, στον τελικό με τον Πήγασο (3-1 σετ). Με το καλό τα κορίτσια μας να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα Κρήτης, όπως έκαναν και πέρυσι!»

manolikakis

Rabona ad