Επιστολή του Μαν. Μαθιουλάκη στην Super League

Πλατανιάς | 20 Αυγούστου 2016, 10:45

Επιστολή με την οποία ζητάει την άμεση εκλογή προέδρου απέστειλε στην Super League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ.Μ ανώλης Μαθιουλάκης, ενόψει του Δ.Σ. της ερχόμενης Τρίτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ισχυρός άνδρας της Χανιώτικης ΠΑΕ τονίζει ότι το πρώτο μέλημα του συνεταιρισμού θα πρέπει να είναι η εκλογή νέου προέδρου, ώστε να αντιμετωπιστούν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λίγκα.

Αναλυτικά

Προς Super League

Κύριοι,

η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων αιτείται στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Αυγούστου να συμπεριληφθεί ως πρώτο και κύριο θέμα η εκλογή νέου προέδρου της Super League. Δεν είναι δυνατόν ο συνεταιρισμός μας, να αντιμετωπίσει τις απείρου κάλους καταστάσεις που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο ακέφαλος. Μετά την εκλογή προέδρου, μπορούν και πρέπει να συζητηθούν και όλα τα υπόλοιπα θέματα που καίνε και πλήττουν, κυρίως τις μικρομεσαίες ομάδες και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα διοικητικά συμβούλια στο… προσεχές μέλλον. Πρέπει να καταλάβουμε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, ότι ή απαιτούμε λύσεις ΤΩΡΑ ή τα διαλύουμε όλα. Αρκετά παραστήσαμε όλοι τους προέδρους και ιδιοκτήτες ομάδων ενός πρωταθλήματος που έχει σχεδόν διαλυθεί.

Για την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων

Ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης

Estrella