Επιστολή της ΟΧΕ για επανέναρξη των αγώνων

Χάντμπολ 21 Ιανουαρίου 2021, 19:21

Επιστολή προς τον Υφυπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού απέστειλε η ομοσπονδία (ΟΧΕ) αιτούμενη την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στο έγγραφο που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με κοινοποίηση στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, προσδιορίζει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου 2021.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Κατόπιν της έναρξης από τις αρχές του Ιανουαρίου 2021 των προπονήσεων των 2 ανώτερων κατηγοριών του αθλήματος μας – Handball Premier και Α1 Γυναικών – και ανακτώντας σιγά αλλά σταθερά τους ρυθμούς του αθλήματος μας, σας αποστέλλουμε το έγγραφο αυτό ως αίτημα μας προς έγκριση για την έναρξη των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου των ανωτέρω 2 κατηγοριών με ημερομηνία 13-14/2/2021.

Επίσης και προκειμένου να διασφαλίσουμε τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες για όλους τους εμπλεκόμενους, μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα σας αποστείλουμε νέο Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς έγκριση και προσαρμοσμένο στα δεδομένα της πορείας του Covid19. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε την ανταπόκριση σας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής
Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης»

karta antonis garden

Rabona ad