Επιστολή διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση από τους παίκτες του ΟΦΗ

Football League | 23 Δεκεμβρίου 2017, 20:33

Μετά τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, που άφησε πιθανό το ενδεχόμενο παραίτησης του, ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ να δηλώσουν ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε. 

Όπως αναφέρουν, υπάρχουν οφειλές δύο έως τριών μηνών στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμη και από την περυσινή σεζόν. Τονίζουν ότι τήρησαν την υπόσχεση τους να μείνουν ενωμένοι μέχρι τις γιορτές, όμως πλέον ο κάθε ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει μόνος του πως θα κινηθεί, αφήνοντας υπονοούμενο για προσφυγές. 

Αναλυτικά η επιστολή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ:

«Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας στην τεχνική ηγεσία, ως επαγγελματίες, αλλά και ως ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο ΟΦΗ, να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν δημοσιοποιήσαμε τα οικονομικά προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν, αλλά και τις υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα των μετόχων και της διοίκησης, ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καλυφθεί έγκαιρα. Τελικά, η διακοπή ήρθε και οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παίκτες που ήθελαν να αναχωρήσουν για τις περιοχές τους, προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με τους δικούς τους ανθρώπους, είχαν πρόβλημα ακόμη και για τα έξοδα του ταξιδιού. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και οι μέτοχοι οφείλουν 2 και 3 μήνες, ενώ για κάποιους παίκτες, που είναι από πέρσι στην ομάδα, υπάρχουν ακόμη οφειλές από την προηγούμενη περίοδο.

Η πρόσφατη επιστολή-ανακοίνωση του προπονητή μας και το τελεσίγραφο προς την διοίκηση για την τακτοποίηση των προβλημάτων που υπάρχουν, ανέδειξε το πρόβλημα και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Θέλουμε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και πλέον κάθε παίκτης, θα ακολουθήσει το δρόμο του. Κάθε παίκτης, θα πράξει όπως νομίζει ο ίδιος καλύτερα, κοιτάζοντας το συμφέρον του και το καλό της οικογένειάς του.

Μακάρι έστω και καθυστερημένα, οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τους μετόχους και τη διοίκηση, να γίνουν πράξη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί, να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Καλά Χριστούγεννα στον κόσμο της ομάδας και μακάρι ο ΟΦΗ, ως μεγάλη ομάδα που είναι, να βρει το δρόμο του και την ηρεμία του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad