Επισκοπή: Σημασία έχει το ταξίδι…

Επισκοπή | 22 Ιουνίου 2021, 22:29

Ολοκληρώθηκαν οι εκτός έδρας αγώνες της Επισκοπής, ολοκληρώθηκαν και τα ταξίδια της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για φέτος, γιατί τη νέα σεζόν «το ταξίδι θα συνεχιστεί στη Super League 2, αρμενίζοντας όλοι μαζί το Αιγαίο πέλαγος».

/Bella Pizza

Η εκτός έδρας νίκη επί του Ασπροπύργου σήμανε και την ολοκλήρωση των εκτός έδρας αγώνων για την Επισκοπή, καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, με τον “ταξιδιωτικό οδηγό” να αναβαθμίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο με την πρόκληση της Super League 2:

Το “ταξιδιωτικό” κείμενο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας με τη σύνοψη του φετινού ταξιδιού στο Αιγαίο πέλαγος και την προσμονή για τα νέα ταξίδια:

«Η 17η αγωνιστική και η νίκη μας επί του Ασπρόπυργου αποτέλεσαν το τελευταίο μας ταξίδι για τη φετινή σεζόν μακριά από το νησί μας. Ο στόλος της ANEK Lines ήταν και πάλι δίπλα στις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προσφέροντας ασφάλεια, εξυπηρέτηση αλλά και άνεση στα φετινά ταξίδια.

Καπετάνιοι, προσωπικό στα κεντρικά γραφεία αλλά και αυτό στις εν πλω υποχρεώσεις, στάθηκαν κάτι παραπάνω από συνοδοιπόροι στη φετινή διαδρομή μας γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε θερμά. Και φυσικά, όπου Επισκοπή και ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο μέσα!

Ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης (αριστερά) και ο κ. Νίκος Τσιλεδάκης (επιχειρηματίες) βρίσκονταν στο πλευρό της ομάδας σε όποιο γήπεδο και να βρέθηκε η Επισκοπή μας. Στα καλά και στα άσχημα. Στα μεστά και στα δύσκολα. Πάντοτε εκεί.

Κι όπως διαφαίνεται, του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, το ταξίδι θα συνεχιστεί στη Super League 2. Το καλοκαίρι έρχεται (μένει μία αγωνιστική ακόμη, αυτή του Σαββάτου κόντρα στη Νίκη Βόλου), παίρνουμε λίγη δύναμη και επιστρέφουμε, δριμύτεροι, εμπειρότεροι, πιο σοφοί αρμενίζοντας όλοι μαζί το Αιγαίο πέλαγος.»

Estrella
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad