Επισκοπή: Οχι εισιτήρια σε οργανωμένους των Χανίων

Χανιά Επισκοπή | 10 Νοεμβρίου 2022, 11:58

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/11) στο γήπεδο του Γάλλου, "Παύλος Βαρδινογιάννης". Η απόφαση που ελήφθη, είναι να μη δοθούν εισιτήρια σε φιλάθλους από τα Χανιά που θα ήθελαν να παρευρεθούν οργανωμένα στο παιχνίδι.

/Bella Pizza

Συνεπώς, όσοι τουλάχιστον θέλουν μεμονωμένα να ταξιδέψουν από τα Χανιά στο Ρέθυμνο μπορούν να το κάνουν κανονικά, αφού αυτό προκύπτει από τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη, στην οποία παρούσα ήταν και η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επισκοπής, τα Χανιά δεν παρευρέθηκαν στη σύσκεψη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Xθες (Τετάρτη 9/11) ο πρόεδρος της ΠΑΕ “Επισκοπή” κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και ο Γενικός Αρχηγός μας κ. Τάσος Τριαντάφυλλος βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Διεύθυνσης Ρεθύμνου προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του μεθεπόμενου αγώνα του πρωταθλήματος της Betsson Super League2 μεταξύ της ομάδας μας, Επισκοπής (Κυριακή 20/11) και της ομάδας των Χανίων στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” για τις ανάγκες της 3ης αγωνιστικής.

Στον χώρο δεν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την ΠΑΕ των Χανίων.

Σε συζήτηση που ακολούθησε με τον διοικητή της Α.Τ.Δ. Ρεθύμνου αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους των Χανίων ενώ δεν θα διατίθενται εισιτήρια και από τα εκδοτήρια πριν την έναρξη του αγώνα.

Αυτά θα δίνονται από τους φούρνους “Χωριάτικο” (σχολή χωροφυλακής Μισίρια, Ατσιπόπουλο).

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad