Επισκοπή: Ανακοίνωσε Κοκονάκη από τον Άρη Βουκολιών

Άρης Βουκολιών | 23 Φεβρουαρίου 2016, 18:45

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοκονάκη, ανακοίνωσε και επίσημα η Επισκοπή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως είχε αποκαλύψει το athlitiko.gr από την περασμένη Τρίτη (16/2) ο νεαρός αμυντικός άφησε τον Άρη Βουκολιών γα να συνεχίσει τη καριέρα του σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτή είναι η δέκατη τρίτη μεταγραφή της Επισκοπής τη χειμερινή περίοδο μετά από αυτές των Ντινιωτάκη, Νίκου, Μπάτσι, Γκουτζελά, Σίσκοφ, Ιβάνοφ, Μπάτσεφ, Γεωργιάδη, Λένγκα, Μέμμου, Καψιώτη και Κωτατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κοκονάκη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 22/5/96, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 80 κιλά. Ο Δημήτρης Κοκονάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις μικρές κατηγορίες (υποδομές) στον Πλατανιά Χανίων, πέρασε από τις ομάδες Κ17 και Κ20 και το περασμένο εξάμηνο πήρε μεταγραφή στον Άρη Βουκολιών».

«Να κερδίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της ομάδας»

Ο Δημήτρης Κοκονάκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις υπογραφές, τόνισε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Θεωρώ ότι η μεταγραφή μου αυτή αποτελεί ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και ‘γω μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια προκειμένου να κερδίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της Επισκοπής στην κατηγορία».

Εκτός όμως από την απόκτηση του Κοκονάκη, η ομάδα της Επισκοπής, εξέδωσε ακόμα μια ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την λύση της συνεργασίας της με τον Αρκάδιο Δημητριάδη, έπειτα από επιθυμία του παίκτη ο οποίος επικαλέστηκε οικογονειακούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αρκάδιου Δημητριάδη. Έπειτα από αίτημα του ίδιου του Δημητριάδη, για οικογενειακούς λόγους, η ομάδα μας προχώρησε στη λύση της συνεργασίας. Καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία».

Estrella